Zoekmachine optimalisatieEerst maar eens 2 SEO praktijkvoorbelden:

Domein fleurig & Zo en Flowersathome.net zijn SEO geoptimaliseerd voor de volgende woorden:
bruidsboeket klik hier
workshop bloemschikken klik hier
Als u op de link klikt ziet u het domein op de eerste pagina!!!

Domein bigtimewatches is SEO geoptimaliseerd voor de volgende woorden:
goedkope horloges klik hier
online horloges klik hier
horloges online bestellen klik hier
Als u op de link klikt ziet u het domein op de eerste pagina!!!

Bovenaan in de onafhankelijke zoekresultaten

Veel websites worden erg slecht (of zelfs niet) geïndexeerd door de belangrijkste zoekmachines. Dit komt doordat zij geen rekening hebben gehouden met de werking van zoekmachines. Zoekmachines gaan het internet af en indexeren (=doorzoeken) een gigantische hoeveelheid websites. Aan de hand van hetgeen dat doorzocht is kan worden bepaald een zoekmachine de volgorde van haar zoekresultaten.

Met zoekmachine optimalisatie draagt MKB webdesign er zorg voor dat uw website goed vindbaar wordt binnen de onafhankelijke resultaten van de belangrijkste zoekmachines. Dit wordt gerealiseerd door obstakels aan te pakken en zowel de techniek als de content van uw website te optimaliseren. Hierdoor stijgt uw website in de zoekresultaten en neemt het aantal relevante bezoekers op uw website toe.


Verzorging van het gehele proces door MKB webdesign

MKB webdesign start met het uitvoeren van een keyword analyse. Hierbij wordt uitgezocht waar uw doelgroep nou daadwerkelijk op zoekt, om de meest interessante keywords voor uw website te kunnen vaststellen. Nadat deze zijn vastgesteld, zal MKB webdesign ook een technische analyse van uw website uitvoeren. Hierbij worden mogelijke obstakels door ons bekeken, en adviseert MKB webdesign u hoe u deze obstakels kunt aanpakken.

Voor iedere zoekterm zal een aparte informatiepagina worden ontwikkeld en geschreven, welke in zijn geheel gericht is op de betreffende zoekterm. Zoekmachine optimalisatie is een blijvend proces dat continu de aandacht, focus en het specialisme vereist die MKB webdesign kan bieden.

Steeds dient rekening te worden gehouden met de veranderende methoden die de zoekmachine hanteren, om de resultaat bij te kunnen behouden danwel te verbeteren. Maandelijks ontvangt u van MKB webdesign een uitgebreide rapportering van de resultaten en het verloop van de optimalisatie.


Zoekmachine richtlijnen

MKB webdesign houdt zich aan de door de belangrijkste zoekmachines opgestelde richtlijnen, rekening houdende met de lange termijn strategie die wij toepassen. Het niet houden aan deze richtlijnen kan namelijk leiden tot daling of definitieve verwijdering van uw website in de zoekmachines.


Zoekmachine marketing

Door zoekmachine optimalisatie te combineren met zoekmachine advertising, bent u optimaal vindbaar binnen de belangrijkste zoekmachines. Deze combinatie leidt tot meer kliks op zowel uw onafhankelijke positie als uw advertentie, waardoor u dus nog meer rendement uit uw campagne kunt halen.


Meer informatie over zoekmachine optimalisatie?

MKB webdesign heeft ruime ervaring met zoekmachine optimalisatie en is hierin gespecialiseerd. Maandelijks bereiken we miljoenen mensen via internet. Voor meer info kunt u contact opnemen of teruggebeld worden door één van onze specialisten.